Тенис турнирът в София има ново име и нов спонсор


Тенис турнирът в София има ново име и нов спонсор
Снимка: БГНЕС

1321 0

Тенис турнирът в София вече има ново име и нов генералн спонсор. Единственият турнир от категорията ATP250 в България се раздели с досегашния си генерален спонсор „Гаранти Коза“, като неговото място ще бъде заето от Brand Plus, a новото име на надпреварата ще бъде Sofia Open. Въпреки промените, Пол Макнами остава турнирен директор.

"Изказваме цялата си благодарност на досегашния генерален спонсор "Гаранти Коза" и партньор "Коза Уърлд оф Спортс". Ние ще организираме събитие от най-високо ниво с ръководството на изключително опитния и уважаван турнирен директор Пол Макнами и неговия международен утвърден екип.

Събитието разполага с финансовата подкрепа на няколко сериозни, значими и големи партньора, с които ще се гарантира успеха на спортното събитие на 2018 г. в София. Очакваме да видим всички с зала "Арена Армеец София" от 4 до 11 февруари 2018 г. и да станем свидетели на страхотни емоции на Централния корт", заяви директорът на компанията Барат Годхинди. Роберто Баутиста Агут стана първият победител на турнира в София през 2016-а година. Този сезон шампион стана Григор Димитров, който на финала победи Давид Гофен. Гришо вече заяви участие и за турнира, който започва след по-малко от два месеца, което означава, че отново ще радва родната публика в опит да защити титлата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички