Стивънс: Сега трябва да се откажа, защото няма да мога да постигна нещо толкова велико


Стивънс: Сега трябва да се откажа, защото няма да мога да постигна нещо толкова велико
Снимка: Getty Images/Gulliver

1784 0

"Мади е една от най-добрите ми приятелки, ако не и най-добрата в Тура. Казах й, че не бих искала да играя срещу някой друг на първия си финал от Големия шлем", това заяви шампионката на Откритото първенство на САЩ Слоун Стивънс. 24-годишната американка победи по категоричен начин сънародничката си Мадисън Кийс с 6-3, 6-0 във финалната фаза на надпреварата в Ню Йорк, с което спечели и първата си титла от Шлема.

"Това е много специален момент, но ми се искаше да имаше как резултатът да бъде равен. Ако ситуацията беше обратната, тя би казала същото. Невероятно е, но това е истинското приятелство", добави носителката на титлата в Ню Йорк.

Двете американки пропуснаха началото на сезона, тъй като се възстановяваха от тежки контузии. "Претърпях тежка операция на 23 януари и ако някой ми беше казал, че ще спечеля US Open, щях да му кажа, че това е невъзможно. Не бих променила за нищо на света преживяването си тук. Сега може би трябва да се откажа, защото никога няма да мога да постигна нещо толкова велико", сподели Слоун.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички