Стан Вавринка с послание на български: Елате и ме подкрепете, мои български приятели! (СНИМКА)


Стан Вавринка с послание на български: Елате и ме подкрепете, мои български приятели! (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2117 0

Швейцарският тенисист Стан Вавринка се подготвя за второто си участие в турнира "Sofia Open", а бившият номер 3 зарадва мнозина български почитатели на тениса с надпис на български в своя профил в социалната мрежа "Туитър": "Елате и ме подкрепете, мои български приятели!"

"Спомен от първото ми участие в Sofia Open, когато посетих катедралата "Александър Невски". Развълнуван съм да играя отново там през февруари 2019 г. С толкова силни участници очаквам страхотни битки на корта", сподели още Вавринка.

Турнирът в София ще се проведе от 3 до 10 февруари в зала "Арена Армеец", като участие в него ще вземат цели седем тенисисти от топ 30 на световната ранглиста. Карен Хачанов, Стефанос Циципас, Данийл Медведев, Николоз Басилашвили, Роберто Баутиста Агут, Фернандо Вердаско и Гаел Монфис са сред звездите, които ще се включат в надпреварата.

Междувременно стана ясно, че най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще трябва да играе за България през новата година, ако иска да участва на Олимпийските игри в Токио през 2020-а. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички