Стан Вавринка: Винаги е удоволствие да гледаш играта на Григор Димитров


Стан Вавринка: Винаги е удоволствие да гледаш играта на Григор Димитров
Снимка: БГНЕС

1650 0

Голямата звезда на тазгодишното издание на Sofia Open - Стан Вавринка, пристигна в България в сряда и този следобед даде пресконференция в зала "Арена Армеец". Той се явява като заместнинк на Григор Димитров, който до последно се надяваше да вземе участие в турнира, който спечели през миналия сезон.

Швейцарският тенисист засипа с комплименти своя колега и приятел, разкривайки че е напълно наясно колко много е жертвал Гришо, за да постигне това, което успя през 2017 година.

"Григор винаги е бил много приятен играч за гледане, невероятно атлетичен на корта. Със сегашния си треньор Дани Валверду вършат отлична работа заедно. Тренирали сме заедно с него, играли сме на двойки и се радвах много за него, когато спечели “Мастърс”-а в Синсинати и Финалния турнир в Лондон. Той заслужава тези успехи, защото зная колко сериозно се труди", каза 32-годшиният носител на 3 титли от Големия шлем.

Вавринка започва похода си на "Diema Xtra Sofia Open" в четвъртък, като още в първия мач той ще се изправи срещу сериозно препятствие - Марк Клижан. Двубоят е от вечерната сесия на турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички