Сок: Никой не очакваше да попадна тук, с Григор се познаваме добре


Сок: Никой не очакваше да попадна тук, с Григор се познаваме добре
Снимка: Getty Images/Gulliver

3046 0

Неочакваният полуфиналист на заключителния турнир за сезона в Лондон Джак Сок призна, че е впечатлен от представянето на следващия му съперник Григор Димитров, който според него провежда най-добрия сезон в кариерата си.

Сок отбеляза, че е достатъчно да се види само последната победа на Гришо над Давид Гофен (6-0, 6-2), за да се разбере от колко висока класа е. Американецът вчера си осигури мач с Димитров след победа над 20-годишния немец Александър Зверев. Сок призна, че не чувства никакъв натиск и играе много освободено.

"Нямам какво да губя. Излизам във всеки мач спокоен, старая се да получа удоволствие от играта и да се насладя на времето, прекарано на корта. След турнира в Париж съм уверен в себе си, побеждавам и вече съм на полуфинал. Ако чувствах някакъв натиск, въобще нямаше да съм тук.

В първия ми мач в Париж срещу Кайл Едмънд можеше да загубя, но в крайна сметка спечелих турнира и не мисля, че това щеше да ми се удаде, ако чувствах натиск. Последен попаднах в заключителния турнир, играя свободно и така ще бъде и занапред. Никой не очакваше, че ще попадна тук. С Григор Димитров се познаваме добре, ясно е, че отново трябва да дам всичко от себе си", каза Сок

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички