Серина: Защо Шарапова да е по-красива от мен?


Серина: Защо Шарапова да е по-красива от мен?
Снимка: Getty Images/Guliver

1320 0

Серина Уилямс отново създаде напрежение между нея и Мария Шарапова. Aмериканската тенисистка се възмути от факта, че руската й съперничка е представяна в общественото пространство като по-красива от нея.

"Вярвам, че момичетата в съблекалнята ще кажат „Серина е хубава”. Но Шарапова, която не говори с никого, е представяна като по-хубава. Защо? Защото съм чернокожа и съм зла? Такова е обществото, в което живеем. Такъв е животът. Не съм модел, но не се и крия. Казват, че чернокожите трябва да бъдат два пъти по-добри, особено жените. Нямам проблем с това да съм два пъти по-добра”, заяви Уилямс в интервю за Vogue.  Припомняме, че наскоро списание People пуликува част от книгата на Шарапова, където обяснява за отношенията си със Серина и как отношенията им са се разпаднали през 2004г., когато рускинята побеждава на финала на Уимбълдън.

В интервюто си Серина разказва още и за връзката си с Алекс Оханян и даде повече детайли около бременността си. Тенисистката обясни, че детето не е планувано и ѝ се е наложило ежедневно да се инжектира с антикоагуланти, тъй като носенето на дете повишава риска от образуване на кръвни съсиреци. Американката добави, че в началото се е страхувала да забременее, но щом е разбрала, се е изненадала колко спокойна е станала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички