Ясен е евентуалният съперник на Григор Димитров на 1/4-финалите в Барселона


Ясен е евентуалният съперник на Григор Димитров на 1/4-финалите в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1314 0

Победителят от Sofia Open 2019 Данил Медведев е евентуалният следващ съперник на Григор Димитров на турнира на клей в Барселона. Руснакът нямаше особени трудности срещу Макензи Макдоналд и го победи убедително с 6-3, 6-2 за 1 час и 22 минути игра.

Така Медведев се класира за 1/4-финалите на турнира, където ще очаква победителя от срещата между Григор Димитров и Николас Джари, които играят по-късно днес. Двубоят може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Световният №14 проби подаването на своя опонент цели 5 пъти, като на свой ред допусна 2 пробива. В друг двубой от долната половина на схемата поставеният под №4 Нишикори сломи съпротивата на тийнейджъра Феликс Оже-Алиасим след успех с 6-1, 6-3 за 1 час и 23 минути.

Японецът записа 5 пробива в мача, като допусна само един на своя сметка. Стабилната му игра от основната линия не остави шансове на канадеца за нещо повече от четири гейма в мача. Нишикори ще спори за място на полуфиналите с победителя от двубоя Роберто Карбалес Баена - Кристиан Гарин.

А къде да гледаме мача на Григор Димитров с Николас Джари - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички