Първите думи на Григор Димитров след загубата: Изгубих всякакъв ритъм


Първите думи на Григор Димитров след загубата: Изгубих всякакъв ритъм
Снимка: Getty Images/Guliver

3960 0

Григор Димитров не се представи на ниво и с оглед на слабата си игра в първия кръг на турнира в Дубай логично отпадна след трисетова битка срещу представителя на Тунис Малек Джазири.

Българинът не беше особено словоохотлив след поражението, което дойде в надпревара, която всички предсказваха, че той може да спечели. Както е известно, той беше поставен под №1 в схемата, а освен това нямаше нито един друг представител на топ 10 в Дубай.

"Има дни като този и не можеш да направиш много повече. За съжаление не успях да покажа моята игра и да постигна това, което желаех. Движението ми не беше добро. За момент си помислих, че изпълнявам добре началните удари, но след това отново изгубих ритъм", каза Димитров, но не пропусна да поздрави и своя съперник. 

"Отдавам заслуженото на Малек. Той изигра добър мач. Беше силен през цялото време и нямаше какво да губи", допълни Димитров за 117-ия в световната ранглиста. Сега за българина следва кратка почивка преди старта на следващите надпревари. Вижте програмата на Григор Димитров преди Ролан Гарос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички