Президентът Румен Радев отбеляза победата на Григор Димитров


Президентът Румен Радев отбеляза победата на Григор Димитров
Снимка: БГНЕС

2354 0

Днешният ден се отличава с победата на Григор Димитров над Роджър Федерер и с новата сесия на Народното събрание на Република България. Две неща, които са в коренно различни сфери, но успяха да бъдат свързани от президента на страната Румен Радев.

По традиция първото заседание на парламента започва с изявление на държавния глава. В него президентът отбеляза победата на Григор Димитров заяви: "Началото на всяка парламентарна сесия е заредено с надежда и нови очаквания, както, надявам се, и вие сте заредени за отговори решения и действия след пълноценна почивка. Надявам се, че среднощното бдение пред екраните на тези от вас, които са следили невероятната победа на Григор Димитров, ще повлияе на работоспособността днес единствено в положителна посока", завърши Румен Радев.

Припомняме, че тази нощ първата ракета на България Григор Димитров победи поставения под номер 3 в света Роджър Федерер в 5 сета и по този начин се класира за първи път в своята кариера на 1/2-финал на US Open. А какво сподели швейцарската легенда на тениса след загубата си прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички