Победителят на Sofia Open: Надявам се да дойда отново в България

Победителят на Sofia Open 2019 Даниил Медведев е останал изключително доволен от организацията на родния турнир и сподели, че с удоволствие бие се завърнал отново в София. Даниил Медведев показа превъзходна игра и след нов двусетов рецитал се поздрави с първа титла за сезона, след като надделя с 6:4, 6:4 над Мартон Фучович.

"Това беше невероятно! Искам да поздравя Мартон за страхотната седмица, която направи. Ние сме спортисти и се борим винаги за първото място и му желая да спечели титли тази година. От първия ден сте с мен, всеки ден пълните залата и ние играем за вас. Не знам колко души събира "Арена Армеец", но всеки ден имаше много хора и това е страхотно. Нямаше да седя пред вас, ако не беше моят отбор. Искам да благодаря на съпругата си, но тя е голяма част от моя успех. Благодаря и на семейството си", заяви той след спечелената титла. 

Руски тенис рецитал във финала на Sofia Open 2019

Тенис турнирът "Sofia Open" има своя голям победител и за 4-а поредна година различен тенисист го печели. Даниил Медведев показа превъзходна иг...

"Искам да изкажа благодарности на организаторите на турнира, на турнирния директор Горан Джокович, както на всички, които направиха тази надпревара възможна. И на доброволците, разбира се, защото без тях няма да е възможен този турнир. За край на речта си искам да благодаря и на публиката в София, страхотни сте. За първи път съм в София, за първи път съм в България, страхотно е тук, надявам се да се върна. Харесвам града, харесвам хората и искам да дойда пак", заяви Медведев.

Още по темата

Please select answer!