Победителят на Sofia Open: Надявам се да дойда отново в България


Победителят на Sofia Open: Надявам се да дойда отново в България
Снимка: БГНЕС

1133 0

Победителят на Sofia Open 2019 Даниил Медведев е останал изключително доволен от организацията на родния турнир и сподели, че с удоволствие бие се завърнал отново в София. Даниил Медведев показа превъзходна игра и след нов двусетов рецитал се поздрави с първа титла за сезона, след като надделя с 6:4, 6:4 над Мартон Фучович.

"Това беше невероятно! Искам да поздравя Мартон за страхотната седмица, която направи. Ние сме спортисти и се борим винаги за първото място и му желая да спечели титли тази година. От първия ден сте с мен, всеки ден пълните залата и ние играем за вас. Не знам колко души събира "Арена Армеец", но всеки ден имаше много хора и това е страхотно. Нямаше да седя пред вас, ако не беше моят отбор. Искам да благодаря на съпругата си, но тя е голяма част от моя успех. Благодаря и на семейството си", заяви той след спечелената титла. 

"Искам да изкажа благодарности на организаторите на турнира, на турнирния директор Горан Джокович, както на всички, които направиха тази надпревара възможна. И на доброволците, разбира се, защото без тях няма да е възможен този турнир. За край на речта си искам да благодаря и на публиката в София, страхотни сте. За първи път съм в София, за първи път съм в България, страхотно е тук, надявам се да се върна. Харесвам града, харесвам хората и искам да дойда пак", заяви Медведев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички