Още лоши новини за Новак Джокович


Още лоши новини за Новак Джокович
Снимка: Getty Images/Guliver

1592 0

Бившият номер 1 в света Новак Джокович призна, че не знае дали ще вземе участие в предстоящия сезон на трева, след като загуби драматично на четвъртфиналите на Ролан Гарос вчера.

Шампионът от 2016-та година бе победен от италианската сензация Марко Чекинато в четири сета, като по време на мача на няколко пъти бе третиран от физиотерапевта за болки във врата. „Имах няколко дребни проблема, но нищо особено. Не искам сега да говоря за това. Не знам какво ще правя от тук-нататък. Току-що напуснах корта. Не мога да дам никакви отговори в момента. В момента не мога да мисля за тенис“, сподели разочарованият Джокович пред журналистите.

Той отдаде заслуженото на своя съперник. „Много тежка загуба, но не най-тежката в кариерата ми. Той заслужаваше да спечели. Познавам го добре, страхотен човек е. От друга страна, винаги е тежко да си тръгнеш победен. Смятах, че тук имам голям шанс да стигна поне едно стъпало по-нагоре, но това не се случи“, коментира сърбинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички