Обявиха началния час на полуфинала Григор Димитров - Даниил Медведев


Обявиха началния час на полуфинала Григор Димитров - Даниил Медведев
Снимка: Getty Images/Guliver

14923 0

Сензационният полуфиналист на US Open - Григор Димитров, ще излезе на "Артър Аш Арена" за 3-ия си полуфинал в турнир от Големия шлем. Организаторите обявиха програмата за петъчния ден, като битката на хасковлията срещу Даниил Медведев ще започне около 23:00 часа българско време.

Срещата между българина и руснака е втора на Централния корт за деня, като преди това ще се изиграе финалът на двойки. Първият полуфинал при мъжете ще започне не преди 23:00 часа, като трябва да се изиграе както и двойковият мач, така и да се проведе награждаването след това.

Не преди 00:30 часа българско време на 7-и септември ще се изиграе и вторият полуфинал, в който един срещу друг се противопоставят Матео Беретини срещу абсолютния фаворит Рафаел Надал.

До момента Медведев и Димитров са изиграли 2 срещи помежду си, като през 2017 година поделиха по една победа. Защо руснакът може да се окаже по-тежък съперник от Федерер четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички