Нови "прояви" от българските фенове на тенис турнира Sofia Open


Нови "прояви" от българските фенове на тенис турнира Sofia Open
Снимка: БГНЕС

2269 0

Въпреки че Sofia Open се провежда за вече 4-и път в столичната зала "Арена Армеец", някои фенове на тениса у нас все още не знаят как да се държат по време на мачовете на Централния корт. Това стана видно по време на срещата на Димитър Кузманов срещу Робин Хаасе, загубена от българина в два сета.

По време на цялата среща от публиката имаше дразнещи подвиквания, включително докато тенисистите се подготвяха за изпълнение на сервис. На няколко пъти съдията на стола направи забележки, но едва в края на втория сет тези викове намаляха драстично. Стигна се до там Робин Хаасе на няколко пъти да не изпълнява сервис заради нестихващите възгласи на част от феновете.

Разбира се, публиката се опитваше да окуражи българския представител, но това рядко се случваше в рамките на позволеното от етикета за посещение на тенис мачове, особено от такъв висок ранк, каквито са срещите от Sofia Open.

Призоваваме всички фенове на тениса у нас, които ще посетят "Арена Армеец" в следващите дни да спазват етикета за поведение по време на мачовете, независимо дали на кортовете има български представители, или не.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички