Невероятният жест на Новак Джокович след експресната победа над Надал (ВИДЕО)


Невероятният жест на Новак Джокович след експресната победа над Надал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4058 0

Сръбската тенис звезда Новак Джокович непрестанно показва човечността си. След като днес спечели срещу Рафаел Надал финала на Australian Open, световният №1 направи обиколка за феновете със своя седми трофей от Мелбърн, като раздаваше автографи и си правеше снимки с всички желаещи.

Разбира се, че желаещите бяха изключително много, но едно действие на Ноле накара всички отново да заговорят за любовта му към феновете. Той направи страхотен жест към фен, който очевидно си бе забравил листчето и химикалката. Сърбинът просто се разписа върху якето си и го подари на запалянкото.

Днес Джокера спечели своята 15-а титла от Големия шлем. По този начин той се превърна в първия със седем титли в Мелбърн, като се доближи на общо две в Шлема от Рафаел Надал и на пет зад рекордьора Роджър Федерер, който е с 20.

След края на срещата пък съперникът в този мач - Рафаел Надал коментира играта на шампиона. Испанецът потвърди страховитата форма, в която Джокович се намира. Какво още каза световния №2 вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички