Най-добрият играч в Англия се наслаждава на мачовете на Уимбълдън (ВИДЕО)


Най-добрият играч в Англия се наслаждава на мачовете на Уимбълдън (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2565 0

Лондон в момента е столица не само на Анлгия, но и на световния тенис. Мегаполисът приема най-добрите тенисисти на кортовете на "Ол Инглънд Клъб" в спор за отличието на най-великия турнир - Уимбълдън.

В днешния ден се играят 1/2-финалните срещи в женската схема, като Симона Халеп се класира за финала в събота след експресна победа с 2:0 сета над Елина Свитолина. В другия сблъсък за място на финала се изправят Серина Уилямс и Барбора Стрицова.

Футболист №1 на Англия за миналия сезон Върджил ван Дайк пристигна на кортовете в Лондон, като даде и кратко интервю пред камерите на Уимбълдън.

"Радвам се, че успях да почивам за кратко и сега се връщам в Англия. Щастлив съм, че мога да присъствам на мачовете от Уимбълдън. 

Знам, че това е една от най-големите спортни арени в света, изгледах няколко мача предишните дни и според мен това е едно специално изживяване. Надявам се мачовете днес да са хубави", заяви Ван Дайк.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пък има желание през това лято да подобри рекорда на Ван Дайк за най-скъп защитник. Кой попада в полезрението на германеца може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички