Надал нападна медиите: Предпочитам да говорите за постиженията ми, а не за личния ми живот

Световният номер две Рафаел Надал не скри, че е ядосан на медиите, след като в последните дни непрестанно се спекулира за предстояща сватба на тенисиста с неговата половинка Франсиска. Испанецът обаче е повече от категоричен, че не е давал подобни изявления и не разбира защо продължава да се спекулира с тази тема.

"Най-много мразя цирковете. За съжаление, когато навлезеш в медийното пространство, трябва да си наясно, че за теб ще се пишат много лъжи. Никога не съм давал изявления за предстоящата сватба. Това, което най-много ме наранява, е, че пресата спекулира с тази тема, правят се някои предположения", заяви Надал.

Григор залага на розовия цвят за следващия важен турнир (СНИМКИ)

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се подготвя за участието си в следващия голям турнир от календара на АТП - Мастърс 1000 в Индиън Уелс. Бъ...

"В резултат на това в медиите се появяват мненията на различни хора, които не мога да определя като нищо друго освен глупости. Чета къде ще бъде сватбата, къде ще е ергенското ми парти. Винаги съм искал заглавията на вестниците за говорят за моите спортни постижения, а не за личния ми живот. Винаги съм се опитвал да поддържам спокоен личен живот, като моята приятелка. Това е нашият начин да постигнем щастие", добави още испанецът.

Междувременно стана ясна първата полуфинална двойка на Мастърса в Индиън Уелс (вижте тук).

Още по темата

Please select answer!