Надал към Мъри: Има периоди, в които просто не виждаш светлина в тунела

Световният номер две Рафаел Надал също изказа позицията си относно отказването на Анди Мъри от професионалния тенис. Испанецът сравни тежкия период, през който преминава Мъри с неговата кариера, тъй като и той е бил възпрепятстван от тежки контузии.

"Когато излизаш на корта без реална цел, защото не можеш да играеш нормално, тогава е времето, в което да вземеш решение. Той ще бъде голяма загуба за тениса. Има периоди, в които просто не виждаш светлина. Тежко е", сподели Надал.

Пак ли се провали, Гришо?

"Григор продължава с провалите и през 2019 г." - така бе озаглавена статията на телевизионното предаване "Господари на ефира", която бе публикува...

"Знам, че е много трудно психически. Тежко е когато изникне едно нещо, а след това нещо друго. Анди се бореше с контузиите за дълъг период от време. Ако той не чувства, че нещата се подобряват, тогава е принуден да вземе правилното решение поне за своето психическо здраве", добави бившият номер едно.

Междувременно Григор Димитров също отправи послание към двукратния олимпийски шампион. Какво каза българинът - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!