Надал: Щастлив съм, че бях част от такъв велик мач! (ВИДЕО)


Надал: Щастлив съм, че бях част от такъв велик мач! (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

20958 0

Рафаел Надал трудно сдържаше емоциите си след епичната победа в пет сета над Григор Димитров, която го класира на финала на Australian Open. Матадора не пропусна да отчете изумителния дуел с Гришо, който според всички специалисти е един от най-великите в историята на тениса.

"Трудно е да опиша емоциите. На първо място, съм уморен. Григор беше невероятен, това беше страхотен мач. Много съм щастлив, че бях част от такова шоу, а и публиката беше изумителна.

Много благодарности за подкрепата през тези две седмици, бяха незабравими. След такъв мач да се класирам на финал означава много за мен.

Когато работиш усилено в трудните моменти, особено през миналата година, е много специално да се върна на това ниво след толкова контузии. През последния месец и половина вкъщи се трудих много, но изобщо не съм си и мечтал да съм на финал на Australian Open.

Чувствам се късметлия и много щастлив. Надявам се да се възстановя добре за финала с Роджър. За мен е привилегия, за двамата е много специално да сме на финал на Големия шлем, след като и двамата имахме проблеми напоследък.

Наскоро играхме един демонстративен мач, но бяхме и двамата контузени, така че направихме само няколко удара с децата. Тогава никого от нас не си е представял, че ще сме на финал сега - и двамата сме много щастливи и се надявам, че и вие сте много щастливи", каза Надал на корта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички