На Клоп му писна - праща на пейката една от звездите и го продава през лятото


На Клоп му писна - праща на пейката една от звездите и го продава през лятото
Снимка: Guliver/GettyImages

4211 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен, че ДАниел Стъридж няма бъдеще на "Анфийлд". Германският специалист ще "забоде" английсия национал на пейката и няма да разчита на него като част от основния си състав до края на сезона. Така по всяка вероятност след края на кампанията Стъридж ще си търси нов отбор.

Според информация на Mirror, Клоп няма намерение да чака нападателя да намери постоянство в играта си. След серията от тежки контузии той играе на приливи и отливи и в немалко мачове неговите пропуски костваха победата на "Червените".

Също така Клоп не е доволен от постоянните травми на играча, който всеки месец има поне един проблем, който го кара да проопуска мачове.

През сезон 2013/2014 Стъридж изигра 29 мача във Висшата лига, но след това не е успявал да запише повече 14 шампионатни срещи във всеки от останалите си 3 сезона в Ливърпул. През настоящата кампания активът му е 20 мача (повечето от които като резерва) във всички турнири, 6 гола и 3 асистенции.

Евентуалната продажба на Стъридж няма да бъде никак лека задача, тъй като за разлика от миналото лято към него няма интерес от страна на топ клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички