Медведев е платил сериозна сума за глоби само на US Open 2019


Медведев е платил сериозна сума за глоби само на US Open 2019
Снимка: Getty Images/Guliver

2544 0

Както вече Sportlive.bg съобщи, съперникът на Григор Димитров в полуфинала на US Open - Даниил Медведев, определено има проблеми с темперамента. И те не се изчерпват с неспортменските му прояви по време на мача с Фелисиано Лопес. Проста калкулация показва, че само от началото на US Open 2019 руснакът е платил 19 000 долара глоби за неподходящо държание в мач.

9000 от тях са след мача с Лопес, в който той хвърли кърпата, подадена му от неговия помагач, показа среден пръст на съдията и предизвика публиката с жест. Останалите 10 000 долара са за сходни прояви - обида и трошене на ракета.Според metro.co.uk, Медведев е глобяван след всеки от първите си 3 мача в Ню Йорк тази година.

"Талантът му е съчетан само с проклетия му характер. Счупил е десетки ракети в кариерата си. Възможно ли е това лице с все още младежки черти да крие зла душа, дух във вечни мъки?", пише за него белгийският "Le Soir".

Разбира се, руснакът съжали за лошото си поведение на корта в Ню Йорк. "Бях идиот. Правил съм неща, с които не се гордея и върху които работя, за да стана по-добър човек на корта. Защото наистина вярвам, че съм добър човек извън корта", заяви той след мача с Лопес. Но със сигурност ще бе интересно да го наблюдаваме в мача срещу първата ракета на България. Вижте в този материал какви пари спечелиха двамата от достигането си до полуфинала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички