Кузманов с емоционален призив към критиците след ATP Cup


Кузманов с емоционален призив към критиците след ATP Cup

1005 0

Втората ракета на България Димитър Кузманов реагира на критиките към българския отбор и най-вече към капитана му Григор Димитров. Както е известно, въпреки доброто представяне на тима ни на ATP Cup, след отпадането Димитров бе атакуван, че е предател и че е играл слабо. Появиха се дори коментари, че не е трябвало да бъде викан в отбора, камо ли да му бъде капитан.

Кузманов защити отбора, посочвайки, че отборът е написал името си с главни букви в историята на българския тенис и спорт. Той призова критиците да бъдат горди от постигнатото. А ето какво друго може да е предизвикало емоционалния му пост. 

Ето какво написа той във Фейсбук:

Хора! Преди ден написахме с главни букви името си в историята на българския тенис и спорт! Завършихме на 9то място на Световното първенство,като само малшанса ни лиши да излезем от групата,въпреки че завършихме с 2 победи от 3 мача! През тези 14 дни цяла България беше обединена!Такава каквато винаги съм искал да бъде! Хората не спяха,плакаха и изживяваха успеха като техен личен! Защо искате да ни отнемете всичко това?? Не само на нас,но на всички Българи!! Бъдете горди от това,което направихме! Това беше за всички вас..... ❤️♾🇧🇬

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама
Реклама