Кога започва доиграването на мача между Григор Димитров и Стан Вавринка?


Кога започва доиграването на мача между Григор Димитров и Стан Вавринка?
Снимка: Getty Images/Guliver

6764 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се бори здраво срещу един от най-добрите играчи на клей Стан Вавринка, но изостана с два сета в битката помежду им на "Ролан Гарос". Победителят във Финалния Мастърс през 2017 година стигна до два тайбрека, но загуби и двата срещу швейцарския си опонент. Срещата обаче беше прекратена заради тъмнина.

Битката между двамата ще бъде подновена в събота по обед на корт №1 в комплекса, на който се провежда "Ролан Гарос". Срещата между двамата няма да започне преди 13:00 часа българско време. Къде да гледате Григор Димитров - Стан Вавринка вижте тук!

Още в първия гейм на мача Стан Вавринка направи пробив, който бе върнат в шестия гейм, а частта се реши след тайбрек. Там Вавринка допусна по-малко грешки, за да поведе в сетовете. Втората част пък бе лишена от интересни моменти и пробиви и двамата директно стигнаха до тайбрек. Там швейцарецът стигна рано до минипробив, а в края постигна и втори, с което на практика си спечели и сета. Как се разви срещата Григор Димитров - Стан Вавринка четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички