Кирьос първо се скара със съдията, а после заяви: ATP е доста подкупна (ВИДЕО)


Кирьос първо се скара със съдията, а после заяви: ATP е доста подкупна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3590 0

Ексцентричният австралийски тенисист Ник Кирьос за пореден път показа, че трудно може да си сдържа емоциите, а още повече езика зад зъбите. Известният скандалджия за пореден път влезе в конфронтация със съдията на стола по време на първия си мач на турнира от Големия шлем US Open.

Кирьос победи в три сета 6:3, 7:6 (1), 6:4 представителя на домакините Стийв Джонсън, а по време на срещата отдели време, за да оспори съдийството на арбитъра на стола, обвинявайки го, че не се грижи за спокойствието по трибуните, когато сервира. Американският му опонент очевидно не остана доволен от поведението на Кирьос и реторично го попита дали ще играе тенис или ще прави шоу.

Непристойното поведение на Кирьос продължи и след мача, когато се отнесе непристойно както към своя съперник в срещата Стийв Джонсън, така и към Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP): "ATP е доста подкупна, така или иначе. Изобщо не ме е грижа за това (глобата). Защо говорим за нещо, което се е случило преди 3 седмици, когато току-що съм изритал някого от първия кръг на US Open?"

А защо наскоро Ник Кирьос си позволи да нападне и Рафаел Надал - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички