Иноватор! Григор играе с ракета, създадена от самия него (СНИМКИ)


Иноватор! Григор играе с ракета, създадена от самия него (СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

2808 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се превърна в първия в историята, който играе с ракета, която лично е направил в интернет магазина на "Wilson". По молба на играчите, използващи тази марка за тенис ракети, компанията създаде онлайн работилница, на която играчите могат да дадат своя принос към създаването на собствените си ракети.

Гледай на живо Григор Димитров и мачовете от турнирите ATP Masters 1000 и ATP 500 само по MAX Sport 1.

Гришо дебютира с модела "Pro Staff Tour" при победата си в три сета срещу Фернандо Вердаско. Испанецът взе първия сет, но Димитров се добра до победата и се класира за третия кръг на надпреварата. Това беше и първи мач за българина от над 1 месец насам.

"Винаги съм си мечтаел да участвам в дизайна на собствената си ракета. Това е първият случай, в който нещо подобно се случва в тениса и хората ще са изумени от това ново "изживяване". Най-хубавото е, че не трябва да жертваш самото представяне на ракетата, за да получиш дизайна, който искаш", каза Димитров пред сайта на Wilson относно новия дизайн на ракетата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички