И световният номер 3 отпадна в Монте Карло


И световният номер 3 отпадна в Монте Карло
Снимка: Getty Images/Guliver

1256 0

Tретият поставен в основната схема Стан Вавринка отпадна от Мастърса в Монте Карло, след като загуби от уругваеца Пабло Куевас с 4-6, 4-6.

По-рано днес участието си в надпреварата си приключи и световният номер 1 Анди Мъри, който бе победен от Алберт Рамос-Виньолас, а след това още един от фаворитите допусна изненада.

Куевас бе перфектен на собствен сервис, като загуби общо 8 точки на подаването си и не даде нито една възможност за пробив на съперника си. От своя страна уругваецът постигна по един пробив в двата сета, което му бе достатъчно, за да затвори мача след час и 16 минути игра. На 1/4-финалите Куевас ще се изправи срещу 11-ия поставен Лука Пуй, който победи Адриан Манариньо след 3-0 и отказване.

За 1/4-финалите се класира и белгиецът Давид Гофен след победа в три сета над Доминик Тийм. 10-ят поставен в схемата се наложи над добрия си приятел със 7-6(4), 4-6, 6-3, за да стигне до 5-та победа от 8 мача срещу този съперник. За място на полуфиналите Гофен ще спори с Новак Джокович или Пабло Кареньо Буста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички