И Марин Чилич се раздели с треньора си


И Марин Чилич се раздели с треньора си
Снимка: Getty Images/Guliver

861 0

Световният номер 6 Марин Чилич се раздели с досегашния си треньор Йонас Бьоркман. Двамата стартираха сътрудничеството си през 2016-та година, а през предишния сезон шведският специалист работи и с Анди Мъри.

„Искам да съобщя, че с Йонас Бьоркамн повече няма да работим заедно. За тези 16 месеца съвместна работа постигнахме страхотни резултати и изградихме една чудесна връзка помежду си. За мен беше удоволствие да работя с него. Бих искал да му благодаря за всичко и да му пожелая успех в личен и професионален план“, написа хърватинът в Туитър.

През този сезон Чилич спечели една титла на турнира в Истанбул, а през октомври достигна до рекордната си четвърта позиция в световната ранглиста. Първата ракета на Хърватия игра също така и финал на Уимбълдън, където отстъпи пред Роджър Федерер. Под ръководството на Бьоркман световният номер 6 се класира за две поредни години на Финалите на световния тур в Лондон. Очаква се съвсем скоро хърватинът да обяви кой ще заеме мястото на шведския специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички