Гришо и Гофен продължават с победите в Монте Карло


Гришо и Гофен продължават с победите в Монте Карло
Снимка: Getty Images/Gulliver

1198 0

Григор Димитров и Давид Гофен записаха втора победа на Мастърса в Монте Карло след успех над Иван Додиг и Раджийв Рам с 5-7, 7-6(4), 10-8 в мач от втория кръг на схемата на двойки.

Първите ракети на България и Белгия дебютират като отбор в Кралството, но се справят повече от добре, като днес се наложиха над един от най-успешните отбори в последните години. Димитров и Гофен започнаха по-колебливо и допуснаха два пробива в първия сет, един от които бе в заключителната му час и позволи на Додиг и Рам да поведат в резултата. След това обаче те се стабилизираха и не дадоха нито една възможност за пробив на съперниците си във втората част и макар че от своя страна пропуснаха три шанса да вземат подаването на своите опоненти, те се наложиха в тайбрека, за да вкарат мача в решаващ трети сет.

В него Димитров и Гофен показаха характер и спечелиха с 10-8, за да се класират за четвъртфиналите на надпреварата, където ги очаква друг много сериозен тандем – третите поставени в схемата Оливер Марах и Мате Павич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички