Григор в Ротердам: Готов съм почти на 100%


Григор в Ротердам: Готов съм почти на 100%
Снимка: БГНЕС

1493 0

Първата ракета на България Григор Димитров даде пресконференция преди турнира в Ротердам, където трябва да вземе участие. Димитров пропусна турнира в София заради болки в рамото, но изглежда, че вече е възстановен от неразположението.

"Определено е по-добре. Имах възможност да тренирам 5-6 дни. Започнах да сервирам малко по-бързо. Сега се чувствам почти на 100%", заяви световният номер 4.

Григор се надява, че след участия в Ротердам, тази година ще е неговата и ще може да вземе титлата. Той си спомни за дебюта си през 2009г., когато отпадна от Рафаел Надал. "Истинска наслада са мачовете с него. Винаги съм обичал да играя срещу Рафа. Дори при положение, че имам 8-9 загуби от него".

Григор ще е поставен под номер 2 в схемата на турнира, а първи ще е Роджър Федерер. "Не обичам да сравнявам поколения. Всеки има да извърви различен път. Вярвам в себе си, а тялото ми се приближава до зрелостта, от която имам нужда", сподели българинът за разликата между поколенията и доминацията на голямата Четворка в тениса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички