Григор ще е поставен под №3 на турнира в София, ето кога е жребият


Григор ще е поставен под №3 на турнира в София, ето кога е жребият
Снимка: Guliver/GettyImages

2936 0

Обратното броене до старта на турнира Garanti Kozza Sofia Open започна. Интересът към него е огромен, а главната вина за това е на първата ни ракета Григор Димитров, който също ще взема участие. тТазгодишното издание на турнира ще се проведе от 5 до 12 февруари 2017 г. в „Арена Армеец”.

Димитров ще е поставен под №3, като преди него са Доминик Тийм и Давид Гофен. Миналогодишният шампион Роберто Баутиста Агут ще е №4 в схемата. Четиримата почиват в първия кръг и се включват директно от втория. Третата позиция на Григор означава, че може да се изправи срещу Тийм или Гофен на полуфинал.

Гришо ще играe своите първи мачове в турнира на 8-и и 9-и февруари – сряда и четвъртък. Програмата по дни ще стане ясна след жребия, който ще се проведе на 4-и февруари, събота, в 15 часа.

Преди няколко дни от Garanti Koza Sofia Open обявиха, че поради големия интерес на зрителите към турнира са пуснати допълнителни места в „Арена Армеец” за дните на полуфиналите и финала – 11-и и 12-и февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички