Григор потвърди участие в Барселона, в Испания са във възторг


Григор потвърди участие в Барселона, в Испания са във възторг
Снимка: Getty Images/Guliver

1584 0

Първата ракета на България Григор Димитров ще участва на турнира в Барселона, който започва на 22 април. Звездата ни е получил покана от организаторите на турнира и я е приел, като в Испания приемат новината с ентусиазъм.

Димитров е поредната звезда, която ще участва в надпреварата на АТР. Там ще има четирима играчи от топ 10 при мъжете - Рафаел Надал, Доминик Тийм, кей Нишикори и Стефанос Циципас. Има и четирима от топ 20 - Карен Хачанов, Данийл Медведев, Фабио Фонини и Денис Шаповалов.

"Присъствието на тенисист с таланта на Димитров обогатява значително турнира. Той е бивш номер 3 в света, спечелил е 8 АТР титли, включително Финалния Мастърс и турнира в Синсинати. Българинът е един от малкото играчи, спечелили титла на 3 настилки - клей, трева и на твърда настилка", пише изданието lavanguardia.com.

Българската звезда ще участва на турнира в Барселона за пети път в кариерата си. През 2018 година той игра четвъртфинал там, но загуби от Пабло Кареньо Буста. А как бившият номер 1 Марат Сафин разкритикува Григор вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички