Григор оцени шансовете си на "Куинс" и в евентуален сблъсък с Джокович


Григор оцени шансовете си на "Куинс" и в евентуален сблъсък с Джокович
Снимка: Guliver/GettyImages

1366 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров очаква с нетърпение участието си на турнира "Куинс" в Лондон. гришо може да се изправи срещу Новак Джокович във втория кръг, но първо трябва да преодолее Дамир Джумхур, а бившият номер 1 – Джон Милман.

"През годините Куинс се превърна в турнир, на който постигнах много успехи, така че е логично да очаквам много от себе си. Ще е тежка битка, но първо трябва да минем през първи кръг. Някои от непоставените играчи постигнаха много успехи през последните години, трябва да повишиш нивото си срещу тях. Независимо срещу кого трябва да играя в първите кръгове, тук съм, за да направя разликата", заяви Григор. 

"В живота много неща се случват в точно определен момент и може би за мен е дошъл този, в който да направя следващата крачка, която ми е нужна, за да започна да преодолявам подобни състезатели в ранните кръгове и да постигам успехи. Мисля, че тук има много играчи, които могат да те затруднят сериозно. Има много тежки двубои в първи кръг. Не бих се поставял в ролята на фаворит, имайки предвид колко мачове съм изиграл през последните месеци, но ще кажа, че харесвам шансовете си", допълни още българинът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички