Григор: Всяка една болка, която претърпях, си струваше заради такива моменти


Григор: Всяка една болка, която претърпях, си струваше заради такива моменти
Снимка: Getty Images/Guliver

3737 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе изключително щастлив от класирането си на 1/8-финалите на US Open. Топ тенисистът ни надделя над Камил Майхжак със 7-5 7-6(8) 6-2 за два часа и 20 минути. Следващият съперник на Григор ще е Алекс де Минор, който сензационно отстрани Кей Нишикори.

"Искам да продължа. Искам да премина още по-напред в турнира. Знам на какво съм способен. Всяка една болка, която претърпях, си струваше заради такива моменти. Последните няколко месеца бяха трудни. Но аз работих много. Зад мен имам невероятен екип, на който мога да разчитам“, каза Димитров, като не пропусна да поздрави българските фенове, които развяваха знамена на корта.

Българинът се класира за третия кръг без игра, тъй като съперникът му Борна Чорич се отказа заради контузия. "Да, по принцип всеки състезател е свикнал да играе един ден и след това да почива. Сега имах по-голяма пауза. Опитах се да правя същото, което и по принцип, когато имам мач. Проведох тренировки. Въпреки това си в Ню Йорк и имаш възможност винаги да запълниш времето си". Повече подробности за следващия съперник на Григор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички