Григор: От известно време не съм се чувствал така добре на корта


Григор: От известно време не съм се чувствал така добре на корта
Снимка: Gulliver/GettyImages

1462 0

Григор Димитров за трети път в кариерата ще играе на полуфинал на турнира на трева в Куинс, след като вчера победи трудно с 6:3, 3;6, 6:3 руснака Данийл Медведев.

"Не ми беше лесно да изиграя мача срещу Медведев. Просто трябваше да разчитам на определени оръжия и да играя добре в правилните моменти", каза българинът след успеха над 21-годишния си съперник.

Днес следобед, в сблъсък за място на финала, той ще срещне Фелисиано Лопес. Именно след драматичен мач с три тайбрека срещу испанеца Димитров триумфира в надпреварата през 2014 г.

"На полуфинал в турнира съм. Гледам позитивно, развълнуван съм да изляза отново на корта и да играя. Мина известно време, откакто съм се чувствал така добре на корта, така че ще се опитам да се възползвам от момента и да се фокусирам изцяло върху своята игра", добави той.

Срещата между първата ни ракета и 35-годишния испанец е втора в програмата на централния корт и се очаква да започне не преди 16:45 ч. българско време и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички