Григор: Не съм си свършил още работата на "Уимбълдън"


Григор: Не съм си свършил още работата на "Уимбълдън"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1566 0

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров заяви, че има недовършена работа на "Уимбълдън". Българинът ще се изправи срещу своя идол - Роджър Федерер на 1/8-финалите на турнира, като двубоят ще е в понеделник. 

"Федерер е велик играч на трева. Роджър се е доказал на Уимбълдън повече от веднъж или два пъти. Всички знаем какво да очакваме от него. Нека видим кой ще спечели и след това ще мисля за това, което ми предстои", заяви Григор.

"Честно казано, чувството да премина през първата седмица на Уимбълдън е специално и ме кара да се усмихвам. Да си във втората седмица на турнир от Големия шлем - това е едно малко постижение за всеки играч. Оценявам го, но далеч не съм си свършил работата тук", разкри българският тенисист.

Относно победата му над Дуди Села, който се отказа след втория сет заради контузия: "Не мога да преценя дали в началото на мача Дуди Села беше контузен. Опитах се да бъда напълно концентриран и да покажа моята игра. След първия сет се чувствах много уверен и следвах плана си. След това Села повика физиотерапевта, а аз просто трябваше да продължа да играя по същия начин както в първия сет".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички