Григор: Наслаждавам се на Рим, ям много сладолед и паста


Григор: Наслаждавам се на Рим, ям много сладолед и паста
Снимка: Getty Images/Guliver

1125 0

Първата ракета на България Григор Димитров заяви целите си преди началото на турнира в Рим за него. Димитров говори пред "Tennis TV".

"Всичко се развива добре. Започнах сезона на клей прилично, но последният турнир в Мадрид не бе успешен за мен. Искам да продължа така, както играх в началото на сезона на червено. Имам и доста сериозна амплитуда в представянето си. Играя на различно ниво всеки ден, защото има какво да се подобрява и над какво да се работи винаги. Надявам се, че до момента, в който трябва да изиграя първия си мач в Рим, ще се чувствам на 100%", сподели звездата.

Относно голямата конкуренция в мъжкия тенис той коментира:

"Страхотно е, че конкуренцията в мъжкия тенис е толкова голяма. Хубаво е, че виждаме и прогреса на най-младите. Ясно е, че в даден момент следващата генерация ще направи своя пробив. Различни играчи ще са способни да печелят турнирите. Това показва колко трудно е за всички сега да поддържат високо ниво. Разликите в класите вече са много малки, всички работят здраво. Най-важното е да си готов за битка във всеки мач".

"Идвам тук още от дете. Играл съм в много юношески турнири в района. Това е уникално място. Много специален град. Всеки път, когато имаш повече свободно време, е много приятно да се разхождаш в Рим. Късметлии сме, че играем на такава дестинация. Наслаждавам се, ям много сладолед и паста. Със сигурност тази седмица ще поема доста въглехидрати", завърши Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички