Григор Димитров с два мача в рамките на пет часа, ето кога излиза срещу Оже-Алиасим


Григор Димитров с два мача в рамките на пет часа, ето кога излиза срещу Оже-Алиасим
Снимка: Getty Images/Guliver

3427 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров все още не е започнал участието си на турнира в Куинс. Сънародникът ни трябваше да стартира по програма във вторник срещу младата надежда на Канада Феликс Оже-Алиасим, но дъждът в Лондон отложи срещата им за сряда. "Упражнението" се повтори и вчера, което автоматично премести срещата на Димитров за днес.

По програма Гришо и съперникът му трябва да излезнат на корта днес. Тяхната среща ще бъде на Корт №1, като е втора за деня. Кевин Андерсън излиза срещу Жил Симон около 13:00 часа, което значи, че Димитров ще започне участието си около 15:00.

Любопитното е, че при победа днес хасковлията ще трябва да изиграе още един двубой. Той ще е срещу победителя от двойката Ник Кирьос - Роберто Карбайес Баена. Все още обаче часът на тази среща не е определен, но между 15:00 и 20:00 часа на Григор ще му се наложи два пъти да излиза на корта в английската столица.

По-рано този месец пък стана ясно, че Димитров няма да вземе участие в турнира "Laver Cup". През миналата той бе част от отбора на Европа, където си партника с Роджър Федерер, Новак Джокович, Александър Зверев, Давид Гофен и Кайл Едмънд. Кои ще са участниците в турнира тази година може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички