Григор Димитров пропуска и турнира в Маями?

Най-добрият български тенисист Григор Димитров може да пропусне и следващия турнир от категорията „Мастърс 1000". Бившият шампион от финалите на АТП отказа участие в Индиън Уелс заради възпалено сухожилие в рамото.

Контузията е причина той да не е играл мачове след откритото първенство на Австралия. В програмата му бяха Ротердам и Акапулко, но ги пропусна. След новината, че най-добрият български тенисист няма да играе в Калифорния, веднага се появиха коментари, че има голяма вероятност да не е в състояние да участва и в Маями, информира "24 часа".

ВИДЕО: Григор Димитров и Линдзи Вон се преследват по улиците на Монако

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с приятните занимания, докато все още се поготвя за предстоящия Мастърс 1000 в САЩ &nda...

В Индиън Уелс Димитров трябваше да започне от втори кръг срещу Ян-Пенард Щруф (Гар) или Джон Мшгман (Авл). На мястото на българската звезда влезе „щастливият губещ“ от квалификациите Ричардас Бераикис (Лит), който ще срещне немския гигант.

Дни преди старта на първия Мастърс 1000 за годината, българинът бе попитан кой е трофеят през годината, който има за цел да вдигне. Какво отговори Димитров може да видите в този материал на SportLive.bg.

 

Още по темата

Please select answer!