Григор Димитров остана без агитка в Лондон заради Рафаел Надал


Григор Димитров остана без агитка в Лондон заради Рафаел Надал
Снимка: Guliver/GettyImages

3347 0

Организаторите на Финалния Мастърс в Лондон направиха промяна в програмата на надпреварата и то в последния момент, което лиши ракета №1 на България Григор Димитров от голяма част от верните му фенове. Българи си купиха билети за обявения предварително неделен мач на Димитров с Доминик Тийм.

Предварително срещата бе обявена за неделя, но организаторите направиха разместване заради Рафаел Надал, който все още се възстановява от травма в коляното. Така нашият ще играе с четвъртия в света австриец днес от 16,00 ч. българско време.

Това обърка плановете на голяма част от сънародниците ни в Лондон. „Меридиан Мач“ разговаря с част от феновете, които, въпреки че Гришо нямаше мач вчера, заеха местата си в „02 Арена“ и развяха трибагреника.

„Купих си билет само за неделя, защото работя в Лондон и няма как да дойда на мача в понеделник. Много съм разочарован, но какво да се направи. Поне ще гледам Федерер“, каза Даниел Иванов, който бе дошъл в залата със съпругата и дъщеря си.

Зорница пък си е пуснала специално отпуск и от Варна дошла в Лондон.

„Голяма част от българите искаха да върнат билетите си за неделя. Аз също го обмислях, но се отказах. Все пак са финали”, заяви варненката.

Иначе пропуските за турнира вече почти няма. За финалите в събота и неделя вече е невъзможно да се купят. Останали са единични бройки за вторник, сряда и петък, като цените на билетите са между 70 и 400 паунда.

Преди първия мач на двойки вчера пък пред залата се изви километрична опашка от фенове. Влизането към трибуните ставаше изключително бавно заради сериозните мерки за сигурност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички