Григор Димитров и Цонга отпаднаха на двойки в Куинс Клъб


Григор Димитров и Цонга отпаднаха на двойки в Куинс Клъб
Снимка: Getty Images/Guliver

1176 0

Григор Димитров и Жо-Вилфред Цонга отпаднаха на старта в надпреварата на двойки в Куинс Клъб. Първата ракета на България и неговият партньор бяха елиминирани от американците и четвърти поставени в схемата братя Боб и Майк Брайън със 7-6 (5), 7-6 (5).

Иначе първата част на срещата вървеше изключително равностойно, като в крайна сметка се стигна до тайбрек, който бе спечелен със 7-5 точки от една от най-успешните двойки в тениса.

Втората част отново бе много оспорвана, като двете двойки си размениха по един пробив, но отново се наложи изхода от сета да бъде решаван в тайбрек. В него опитните близнаци отново бяха по-концентрирани във заключителните моменти и след близо час и половина игра си осигуриха участие в следващия кръг от надпреварата.

Там те ще се изправят срещу дуото Жулиен Бенето, който ще бъде съперник на Григор във втория кръг на сингъл и Едуар Роже-Васлен. Те от своя страна се наложиха над канадците Милош Раонич и Даниел Нестор.

По-рано днес един от фаворитите за спечелването на титлата на сингъл и трети поставен в схемата Раонич, загуби изненадващо от австралийския тенисист Танаси Кокинакис със 7-6 (5), 7-6 (8).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички