Голямата въпросителна в играта на "суперзвездата" Григор Димитров


Голямата въпросителна в играта на "суперзвездата" Григор Димитров
Снимка: Guliver/GettyImages

2427 0

Панелът от експерти на "Sky Sports" - Анабел Крофт и Грег Руседски, дадоха предимство на Григор Димитров срещу Давид Гофен, които се изправят един срещу друг по-късно в сряда.

Двамата изразиха мнение, че българинът трябва да покаже статута си на звезда в тениса, тъй като през този сезон се е заговорило за хасковлията като за "суперзвезда". Крофт все пак изрази сериозно притеснение относно начина, по който Григор Димитров завършва своите мачове. Тя визира най-вече трудния успех срещу Доминик Тийм на старта, в който световният №6 допусна да бъде пробит, когато сервираше за мача. Също така трябва да се отбележи и двубоят срещу Джон Иснър, когато Димитров изпусна аванс от 5:2 в третия сет.

"Мисля, че Гофен игра невероятно срещу Рафаел Надал. Той удря топката много красиво, но мисля, че кортът отива повече на играта на Димитров. Но все пак - има сериозни въпросителни относно начина, по който завършва мачовете си. Трудно е да се предскаже такъв двубой, но мисля, че Димитров ще спечели", каза Анабел Крофт.

"Ще бъде здрава битка, но мисля, че е време Димитров да покаже най-доброто от себе си. Гофен определено ме впечатли и има по-добри ретур и бекхенд, но всички останали категории са в полза на Григор. Всички говорят, че Димитров е суперзвезда, така че сега е неговият момент", допълни Грег Руседски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички