Гофен: Димитров е играч, който винаги ми е стъжнявал живота


Гофен: Димитров е играч, който винаги ми е стъжнявал живота
Снимка: Getty Images/Guliver

2171 0

Днешният противник на Григор Димитров в група "Пийт Сампрас" на Финалния Мастърс в Лондон - Давид Гофен, призна, че съперникът му има неоспорими качества, които ще го затруднят в битката. Двамата се изправят един срещу друг в 16,00 часа днес.

"Това е играч, срещу който винаги съм имал трудности. Има арсенал от впечатляващи изстрели, може да направи всичко и е много силен физически. Винаги съм се борил да намеря решение срещу него до тази година в Ротердам, когато успях да го победя. Това доказва, че мога да го направя", коментира тенисистът пред dhnet.be.

Той сподели, че се чувства добре след битката срещу Рафаел Надал на старта, продължила 2 часа и половина.

"Победа срещу Надал беше идеалният начин да стартирам турнира. Това ми дава голяма увереност за бъдещето, но трябва да нулираме броячите и да се върнем към битките. Трябваше да се боря 2 часа и половина, но се чувствам добре. Мисля, че няма да има проблем да се възстановя за мача с Димитров", допълни белгиецът.

Най-добрият вариант за Гофен да излезе от групата е да бие в два сета първата ракета на България. Какво ще се случи, следете на живо в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички