Ето кога е дербито Григор Димитров - Давид Гофен


Ето кога е дербито Григор Димитров - Давид Гофен
Снимка: Getty Images/Guliver

3710 0

Григор Димитров подобри класирането си от мината година на тенис турнира в Ротердам. Българинът смачка Андрей Рубльов в четвъртфиналната фаза на надпреварата и ще се срещне с добрия си познайник Давид Гофен за място на финала в Холандия.

Битката между финалистите от Финалния ATP в Лондон ще се проведе в събота, като ще започне не преди 16:00 часа българско време. Двубоят Димитров - Гофен е втори в програмата на Централния корт, като преди това ще се изиграе мач на двойки.

Двамата стигнаха сравнително лесно до полуфиналите, след като Григор Димитров записа 3 поредни победи в Ротердам, без да загуби нито един сет. Гофен също няма загубен сет, но мачът му от четвъртфиналите беше отменен, след като Томаш Бердих се отказа заради болест.

С победата си на четвъртфиналите Димитров се завърна на 4-ото място в ранглистата. Той официално ще е №4 в понеделник, когато се обновява класирането на ATP. Може да следите битката Григор Димитров - Давид Гофен НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички