Ето кога е битката Григор Димитров - Новак Джокович


Ето кога е битката Григор Димитров - Новак Джокович
Снимка: Getty Images/Guliver

3283 0

Българската тенис звезда Григор Димитров рано-рано ще се изправи срещу сериозен съперник на тенис турнира в Куинс, който е подготвителен за третата надпревара от Големия шлем - Уимбълдън. В четвъртък българинът се изправя срещу бившия №1 Новак Джокович, който е пределно мотивиран да се завърне към най-силните си дни и показа подобрена форма по време на "Ролан Гарос".

Двубоят между Гришо и Ноле ще започне със сигурност след 16:30 часа българско време. Преди срещата им ще се изиграят два мача. Не преди 13:00 часа българско време започва срещата на двойки между Мъри/Соареш и Даниел/Коолхоф. Не преди 15:00 часа българско време Ник Кирьос ще се изправи на Централния корт срещу Кайл Едмънд, а след това трябва да започне и срещата Димитров - Джокович.

До момента двамата са се срещали два пъти на трева, като и двете победи са за Джокович. Иначе в общо 8-те им сблъсъка Димитров има само една победа - през вече далечната 2013-а година в Мадрид.

Гледай на живо Григор Димитров и мачовете от турнирите ATP Masters 1000 и ATP 500 само по Mtel Sport 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички