Джокович след експресната си победа: Надявам се срещу Надал да не играя шест часа


Джокович след експресната си победа: Надявам се срещу Надал да не играя шест часа
Снимка: Getty Images/Guliver

1278 0

Сърбинът Новак Джокович записа убедителна победа на полуфиналите в Мелбърн, а на финала го очаква испанеца Рафаел Надал. Световният №1 сподели след триумфа на Пуй, че се надява финалът с Надал да не продължи шест часа - колкото бе продължителността на сблъсъка между двамата на финала в Австралия през 2012 година.

"Когато бях контузен, единствено се надявах днес да бъда тук, където съм. Винаги съм вярвал, че мога да играя по най-добрия начин на най-силните турнири. Надявам се мача ни с Рафа да не продължи колкото последния път в Австралия, но този път има тайбрек в петия сет, така че едва ли ще се случи", сподели Новак.

Сърбинът коментира и днешния си мач с Лука Пуй: "Това беше един от най-добрите ми мачове тук. Моментът е труден за Люка, но аз му пожелавам всичко най-хубаво до края на сезона. Той има качествата да бъде в топ 10 и му трябва единствено повече опит в такива мачове."

Междувременно Откритото първенство на Австралия излъчи първите си шампиони за 2019 година. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички