Дани Валверду: Обичам да работя с Григор и не отстъпвам ролята си на Агаси


Дани Валверду: Обичам да работя с Григор и не отстъпвам ролята си на Агаси
Снимка: Getty Images/Guliver

2307 0

Даниел Валверду - треньорът на Григор Димитров, разясни ситуацията около привличането в екипа на тенис легендата Андре Агаси. Специалистът от Венецуела категорично обяви, че няма намерение да сдава главната си роля в щаба на българина.

"Обичам да работя с Григор, за мен е удоволствие да бъда лидер на отбора. Тази роля ми харесва и обичам решаването на проблеми и искам да му помогна да достигне максималния си потенциал", обяви Валверду пред "ATP Radio".

ВАЛВЕРДУ: РАБОТИМ ВЪРХУ СТРАТЕГИЯ, КОЯТО ЩЕ ПОСТАВИ ГРИГОР ЗА ДЪЛГО НА ВЪРХА

"Мислех, че ако включим някой като Андре, ще бъде голямо предимство за отбора. Той е човек, който може да ви помогне да изградите тази кариера, която искаме за Григор. Той помага да се получат много неща, не само извън корта, но и на него. Той е страхотен човек и е удоволствие да го имаме край себе си. Свързахме се с него и го попитахме дали иска да помогне на Григор, а той каза "да". Последните седмици прекарахме заедно и сме щастливи, че той е тук", каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички