Бащата на Григор: Винаги е играл за България, Енев е некомпетентен!


Бащата на Григор: Винаги е играл за България, Енев е некомпетентен!
Снимка: БГНЕС

1601 0

Бащата на Григор Димитров - Димитър Господинов, защити сина си от нападките, че е пропуснал мачовете с Унгария за Купа "Дейвис" (пряк сблъсък за класиране в първа група на зона Европа/Африка), тъй като вече има необходимата бройка мачове, изисквани, за да си подсигури участието на Олимпиадата в Рио през 2016 г.

"Григор винаги е играл за България. Може би е един от малкото, които през последните четири години всяка една година по един път играят за България", каза Господинов пред bTV.

Той обяви за некомпетентен капитанът на България Тодор Енев, който отправи нападките срещу първата ни ракета.

"Нищо подобно. Това, че капитанът е некомпетентен... какво да направя аз?", заяви Господинов.

България загуби плейофа за участие в първа група на Евро-африканската зона на турнира от Унгария, а Григор оправда отсъствието си с вече изготвената си програма. По време на самия турнир той пусна в социалните мрежи снимка от почивката си.

"Програмата се прави преди една година. Кой ти казва, че ще играе България за първа група септември месец? Преди една година, ако сме го заели това нещо, може би програмата щеше да бъде наредена по друг начин", категоричен бе бащата на звездата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички