Бащата на Григор: Той никога не е забравял откъде е тръгнал


Бащата на Григор: Той никога не е забравял откъде е тръгнал
Снимка: Getty Images/Guliver

1071 0

Бащата на Григор Димитров – Димитър Господинов, сподели, че неговият син няма търпение за предстоящия демонстративен мач с Гаел Монфис. Освен шоуто, най-добрият български тенисист е предвидил да изнесе открити уроци пред талантливи деца. Причината, според баща му е, че Григор не е забравил откъде е тръгнал и иска да помогне на по-младите.

„Децата за открития урок са определени по критерии, по ранглиста, той не забравя откъде е тръгнал, затова сега ще играе с тях. Около 50 деца днес ще имат открит урок, прави го с огромно удоволствие. Той никога не е забравял откъде е тръгнал и помощта, която му е оказвана, затова сега и той дава на тези малки дечица“, сподели Господинов в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

„Идеята за мача беше изцяло негова, той отдавна искаше да се случи нещо в България, но трябваше време, все пак и да стигне някакво ниво, за да има самочувствието да се покаже пред родна публика. Съвет за днес няма да му дам. Изключително съм щастлив, че всички приемат изявите на Григор много добре. Много говори това, че билетите за този мач бяха разпродадени за 10 дни“, добави още бащата на Григор.

Той сподели очакванията си от двубоя. „И двамата имат много сходни изпълнения, няма нагласени неща, ще има мач. Шоуто им идва отвътре.“, категоричен е Господинов.

Двубоят между Григор Димитров и Гаел Монфис е тази вечер от 20:00 часа в „Арена Армеец“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички