Австралийска компания е новият главен спонсор на София Оупън


Австралийска компания е новият главен спонсор на София Оупън
Снимка: БГНЕС

1864 0

Единственият тенис турнир от сериите ATP 250 в България - Sofia Open, има нов основен спонсор. От четвъртото издание на турнира, което се очертава да бъде и най-силното до момента, отборът на Sofia Open също става по-силен. GrowGreen Europe – генерален представител за България и Европа на австралийската компания GrowGreen Australia, стана основен спонсор на турнира.

"За нашата компания е чест да се присъедини към Sofia Open. Вярваме, че с нашата подкрепа ще се подсигури още по-благоприятна почва за развитието на тенис турнира и занапред. Вече сме свидетели на изключително високото качество на тенисистите, които ще дойдат в България през 2019 г., а високото качество на продукцията е и наш водещ приоритет“, заяви Димитър Благоев, изпълнителен директор на GrowGreen Europe.

Мощната австралийска компания GrowGreen Australia е основана през 1986 г. Тя произвежда богата гама биологични продукти подходящи за конвенционално и био земеделие, създадени без никаква термична обработка. GrowGreen e на челно място в технологията за хранене на земеделски култури, използвайки аминокиселини. Компанията е специализирана в производството на биологични и органични торове и развива технологичните си знания и умения повече от 30 години. От 2012 г. компанията стъпва на българския и европейския пазар. Създадените продукти възвръщат естественото плодородие на почвата чрез иновативните технологии.

"Радваме се да приветстваме Grow Green като нов основен спонсор на Sofia Open. Благодарим им за подкрепата“, заяви Кей Годхинди, изпълнителен директор на Sofia Open и официален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free.

Шестима играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка (Швейцария) ще участват в четвъртото издание на турнира в София. Надпреварата ще се проведе в зала „Арена Армеец” от 3 до 10 февруари 2019 г.

Освен Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, участие в София потвърди и актуалната млада звезда на световния тенис и №15 в световната ранглиста Стефанос Циципас (Гър), който спечели Мастърса на новото поколение за играчи до 21 години в Милано. В „Арена Армеец” ще играят още шампионът от последния Мастърс 1000 турнир за 2018 г. и №11 в световната ранглиста Карен Хачанов (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички