"Арестуваха Григор Димитров за побой над беззащитен старец"


"Арестуваха Григор Димитров за побой над беззащитен старец"
Снимка: Getty Images/Guliver

60081 0

"Арестуваха Григор Димитров за побой над беззащитен старец" - така бе озаглавена статия в развлекателния спортен сайт "The Sport Rag", който е популярен с подобен тип забавни публикации. Естествено, статията е насочена към победата на Григор над 38-годишния Роджър Федерер в US Open.

"Българският тенисист Григор Димитров бе арестуван тази нощ, след като се появиха информации, че той е хвърлил жесток побой на беззащитен стар мъж на име Роджър Федерер", пише още във въпросната публикация.

"Съобщава се, че играчът е подложил възрастната си жертва на терор, продължил над три часа. Хиляди хора излязоха с твърдението, че са станали свидетели на побоя", пише още хумористичният сайт.

"Той нямаше никакъв срам", казал един от свидетелите. "Той продължи да разкъсва този старец на парчета и не му пукаше, че хиляди хора го виждат. Той е болен изрод и заслужава да бъде затворен", завършва статията на "The Sport Rag".

Междувременно стана ясно, че цените на билетите за финала на US Open драстично са спаднали, след като Григор отстрани Федерер от турнира (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички