"Насладете се": Илиана Раева ни показа "златната" българка, "подлудила залата" (ВИДЕО)


"Насладете се": Илиана Раева ни показа "златната" българка, "подлудила залата" (ВИДЕО)
Снимка: БОК, Костадин Андонов/StartPhoto

2086 0

Още на първата за сезона Световна купа (провела се в Гърция) по художествена гимнастика България се отличи с пет медала, сред които един златен. Стилияна Николова успя да грабне златото на топка, както и бронзов медал на лента при отделните уреди.

Няколко дни след това пък председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева използва личния си профил в социалната мрежа Facebook, за да разпространи изпълнението на топка от Николова.

Насладете се на “златната” топка на Стилияна Николова! Съчетанието, с което невероятната ни Стили “подлуди” залата в Атина!" - пише Раева към видеото, което можете да видите по-долу в материала.

Николова получи оценка от 34.450 за своето изпълнение, като зад нея остана София Рафаели от Италия с 31.600 точки, както и Евита Грискенас от САЩ с 31.550 точки. В тази категория пък Боряна Калейна остана шеста поради неточности (с 28.950 точки).

На лента Николова получи бронза с резултат от 29.000 точки. Грешка към края на съчетанието я лиши от по-добър успех и в тази дисциплина. Боряна Калейна остана седма с 27.800 точки.

На финала на обръч двете българки допуснаха неточности и никоя не стигна до отличията. Калейн остана на крачка от тях, заемайки четвъртото място с 30.650 точи, а Николова финишира шеста с 29.800 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички